Desig de paraules


Desig de paraules és la novel·la eròtica que vaig escriure amb la voluntat de   rescriure el final del Romanç de Tristany i Isolda que  llegia de petita dins del recull Leyendas Universales del professor Carlos Nadal Gaya.

 

Vaig partir de la premisa "Què passaria si Tristany i Isolda es trobessin ara?" Vaig escriure la novel·la,  la vaig enviar a concurs i vaig guanyar aquell 2008 el Premi de Literatura  Eròtica la Vall d'Albaida.

 

Aquí teniu el tarjetó  que es va fer per convidar amics,  lectors i públic en general a la presentació:

 

A internet trobareu força comentaris. Si teniu interés en llegir-la, la podeu trobar en qualsevol llibreria;  si no la tenen,  els llibreters poden demanar-la al distribuidor perquè Bromera no descataloga les seves edicions, i Desig de paraules no està descatalogada.