Bon dia, en  què us puc ajudar?

 

Si us heu passejat per les diferents pàgines d'aquesta presentació, ja us haureu fet una mica la idea de qui sóc, i què faig.

Vaig estar durant cinc anys vinculada al Departament de Creació de l'Empresa que fabricava els jocs EDUCA, quan encara es deia Sallent germans, S.A.; creava jocs, cercava documentació, redactava instruccions i  textos sobre les imatges dels puzzles.

 

He escrit contes per a grans i petits, i articles d'opinió  a les publicacions, La Forja  i Art i Lletres.

He guanyat  premis literaris, el més important el Premi de Narrativa Eròtica de la Vall d'Albaida per l'obra que es va publicar amb el titol Desig de Paraules .

 

He escrit dos ballets; el pròleg de L'Abans de Castellar del Vallès; la novel·la curta Agència de detectius Tandem per a un llibre de lectures de l'editorial Cataragó;  la Salutació del programa de la Festa Major 2014 de Sant Feliu del Racó... Un cop al mes tinc un espai sobre llibres i cultura al programa La Carpeta de l'àvi de Radio Castellar. Escric articles d'opinió a l'Actual el setmanari de Castellar del Vallès.

 

Tant si sou una escola que voleu muntar un taller  d'escriptura per a la mainada com  si sou una empresa i necessiteu un cop de mà amb la redacció del catàleg o la confecció d'altres textos,  només m'heu d'escriure.  

Us ajudaré a tirar endavant qualsevol projecte.


Però la meva passió és escriure, per tant si sou una editorial que teniu una idea encara dins d'un núvol,  demaneu-me que us ajudi. Sóc escriptora i estaré més contenta que un gínjol de poder-vos ajudar. 


Fins aviat!